Filter producten / Laten zien 1 - 12 of 66 restultaten
Categorieën

Sorteer door

Price Range

babykamer stoffering

Babykamerstoffering

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd, wat ontzettend leuk! Bij een zwangerschap komt ontzettend veel kijken, waaronder de inrichting van je babykamer. En daarin is de keuze zo enorm dat we je graag helpen! Wij maken een stofferingsset die bestaat uit:

  • Lakentje met sierrand
  • Vlaggetjeslijn
  • Aankleedkussenhoes
  • Mandje
  • Meeneem-luierhoes

Deze set kun je zelf uitkiezen in de stof die je wilt. Zo wordt de babykamer een mooi, rustig geheel. Naast deze set kunnen we je natuurlijk hebben met wand,- en raambekleding maar ook accessoires of advies voor babymeubels. Wil je deze set? Stuur een mailtje naar info@cr8-interieuradvies.nl en wij nemen contact met je op!

Bestel het product
bridge leg stalen tafelpoot nordstahl

Bridge leg – stalen tafelpoot Nordstahl

Moet jouw tafel net een tikkeltje hoger of lager zijn dan de standaard? Dan is de Bridge leg – stalen tafelpoot Nordstahl de ideale optie voor jouw tafel! De in hoogte verstelbare Bridge leg is de perfecte optie bij de wens voor een lagere of hogere tafel. Ook te denken aan een bureautafel voor de meest ideale zithoogte.

De stalen frames van Nordstahl zijn voorzien van een egale, dekkende poedercoating. Te omschrijven als kleur: Blauwstaal. De levertijd van de Bridge leg is afhankelijk van de voorraad bij Nordstahl. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Gewicht: +/- 30 kg
Hoogte: min. 66cm / max. 77cm
Breedte: 12cm
Lengte: 79cm
Koker: 12x12cm
Afmeting bovenplaat: 15x85cm

Prijs is per stuk. LET OP: Voor een complete set dient u twee poten te bestellen!

164.95 Bestel het product
Double x leg stalen salontafel poot

Double X leg – stalen salontafelpoot

Rond, ronder, rondst! De ronde salontafel is helemaal hip! Met deze dubbele kruispoot Double X leg – stalen salontafelpoot maak jij een ronde salontafel in een handomdraai! Hij is zowel stoer als elegant en is goed te combineren met heel veel verschillende woonstijlen. De Double X leg – stalen salontafelpoot is ruimtelijk en handig omdat je gemakkelijk om de tafel heen kan lopen. Daarnaast is het model ook demontabel. Bekijk de technische tekening voor meer informatie. Dit model is mooi te combineren met salontafel bladen vanaf 60cm en groter.

De stalen frames van Nordstahl zijn voorzien van een egale, dekkende poedercoating. Te omschrijven als kleur: Blauwstaal.  De levertijd van de Double X leg – stalen salontafelpoot is afhankelijk van de voorraad bij Nordstahl. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Gewicht: +/- 15 kg
Hoogte: 39cm
Breedte: 50cm
Lengte: 50cm
Koker: 8x8cm
Afmeting bovenplaat: 15x54cm

199.95 Bestel het product
Double x leg heavy stalen tafelpoot

Double X Leg Heavy stalen tafelpoot Nordstahl

Je ziet de ronde tafel steeds vaker terugkeren in de interieurs, het zit dan ook wel erg gezellig met z’n allen aan een ronde tafel! Ronde tafels ogen vriendelijk en zacht omdat ze geen scherpe lijnen en hoeken hebben. De Double X leg heavy is perfect te combineren met een rond blad, maar ook met een vierkant blad. Dankzij de 12x12cm kokers en de breedte bevestigingsplaat van 99cm kan deze tafelpoot met gemak gecombineerd worden met een blad van 200cm diameter. Met deze tafelpoot trek je ieders aandacht!

Gewicht: +/- 30 kg
Hoogte: 73cm
Breedte: 92cm
Lengte: 92cm
Koker: 12x12cm

Afmeting bovenplaat: 99x99cm

449.00 Bestel het product
double x leg nordstahl

Double X Leg stalen tafelpoot Nordstahl

Je ziet de ronde tafel steeds vaker terugkeren in de interieurs, het zit dan ook wel erg gezellig met z’n allen aan een ronde tafel! Ronde tafels ogen vriendelijk en zacht omdat ze geen scherpe lijnen en hoeken hebben. De Double X leg stalen tafelonderstel van Nordstahl is perfect te combineren met een rond blad, maar ook met een vierkant blad. Voor de stevigheid kan je de tafelpoot het beste combineren met een blad van maximaal 160cm. Met deze tafelpoot trek je ieders aandacht!

Gewicht: +/- 30 kg
Hoogte: 73cm
Breedte: 78cm
Lengte: 78cm
Koker: 8x8cm

Afmeting bovenplaat: 85x85cm

299.00 Bestel het product
h benchleg nordstahl

H Benchleg Nordstahl – Bankonderstel

De H benchleg van Nordstahl is een prachtig, strak vormgegeven onderstel voor je bank. Hou je van robuust en krachtig? Dan is deze H benchleg echt iets voor jou! Perfecte combi met een dikke, houten plank als zitting. Wil je het toch iets liever? Fleur de bank op met kussentjes in verschillende kleuren!

61.95 Bestel het product
kaart ik hou van jou

Handmade post kaart “Ik hou jou”

Vrolijke handmade zwart-witte kaart met grove stippen, vintage-look en de tekst: “Ik hou jou. Hou jij mij?” Leuk om te sturen aan je geliefde, een vriendin, broer of zus, maar ook leuk om in te lijsten of te hangen aan je “wall of mottos” 🙂

Wall of motto’s staat voor een muur die je vol hangt met handmade kaarten, leuke spreuken, persoonlijke foto’s etc. Een unieke, persoonlijke wand!

1.25 Bestel het product
Harp Leg stalen tafelpoot Nordstahl

Harp Leg – stalen tafelpoot Nordstahl

Geïnspireerd door de sierlijke vormen van het muziekinstrument “de Harp”, ontstond de Harp Leg – stalen tafelpoot Nordstahl. Deze stijlvolle tafelpoot is een opvallende verschijning! Deze tafelpoot Harp Leg verdient dan ook een prominente plek in de woonkamer, keuken of vergaderruimte.

De stalen frames van Nordstahl zijn voorzien van een egale, dekkende poedercoating. Te omschrijven als kleur: Blauwstaal. De levertijd van de Harp Leg is afhankelijk van de voorraad bij Nordstahl. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hoogte: 73cm
Breedte: 70cm
Lengte: 115,6cm

De Harp Leg – stalen tafelpoot Nordstahl kan niet gedemonteerd worden voor verzending en kan alleen per pallet verzonden worden. De verzenkosten zijn daardoor hoger dan u gewend bent.

499.00 Bestel het product
houten jaloezieën

Houten jaloezieën – Abachi hout, bamboe

Bent u op zoek naar kwalitatief goede houten jaloezieën? Zoek niet verder! Wij verkopen prachtige houten jaloezieën van  De Woongroothandel. Wij hebben diverse soorten houten jaloezieën. Het prachtige Abachi hout met een zichtbare nerf, maar ook bamboe of strakke houten jaloezieën.

De jaloezieën worden op maat gemaakt dus deze kunt u niet standaard in de webshop bestellen. Wilt u de kleuren en soorten hout zien? Kom bij ons langs of stuur een mailtje!

 

Bestel het product
Boomstam lamp hout

Houten lamp “Boomstam”

Unieke, handgemaakte lamp. Deze handgemaakte lamp is gemaakt van een stuk boomstam. Doordat de boomstam half door midden is zie je aan de ene kant de prachtige tekening van de boomstam en aan de andere kant de bast. De handgemaakte lamp “Boomstam” wordt geleverd met lamp en dimmer.

135.00 Bestel het product
industriële metalen zuil nordstahl

Industriële metalen zuil – Nordstahl

Fleur een saaie hoek in huis op met de Nordstahl Industrial Column – een industriële metalen zuil. Perfect om als plantenzuil te gebruiken. Style met een stoere vaas of windlicht.

De stalen frames van Nordstahl zijn voorzien van een egale, dekkende poedercoating. Te omschrijven als kleur: Blauwstaal. De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij Nordstahl. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Gewicht: +/- 10 kg
Hoogte: 80cm
Breedte: 30x30cm
Koker: 2,5×2,5cm

Prijs is voor een frame, exclusief plateau.

76.50 Bestel het product
Leren plankdragers

Leren plankdragers

Handgemaakte bruin leren wand plankdragers. Wandplanken zijn ontzettend hip op het moment, en terecht! Had je vroeger een boekenkast, nu wandplanken die je op speelse manier op kan hangen met deze handgemaakte leren plankdragers. De leren plankdragers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren bruin. Vermeld in bestelnotities (in de winkelwagen) welke kleur je wilt! Shop ze nu gemakkelijk online voor maar €25,-! Ook op zoek naar wandplanken? Ook op zoek naar wandplanken? Wij kunnen ook oude houten planken leveren die ooit brugdelen zijn geweest. De planken zijn 25-26 cm breed en worden op maat gezaagd. Daarna worden ze schoongemaakt en gedroogd. Doordat de oude houten planken zwaar zijn is dit niet altijd mogelijk om aan uw muur te bevestigen en om van ons naar u  te verzenden. Heeft u interesse in deze planken? Neemt u dan contact met ons op!

Foto 1 van links naar rechts: Donkere chocolade, Donker bruin, Showbruin en Goud bruin

Foto 2 van links naar rechts: Donker antiek, Zwart (duurder), Walnoot en Spanish bruin

Foto 3 van links naar rechts: Naturel, Medium antiek en Mahagani antiek

25.00 Bestel het product