Raambekleding

Plissés

Vol trots kunnen we zeggen dat we per januari 2019 dealer zijn van ‘de Woongroothandel“. Een Nederlands bedrijf dat prachtige, op-maat-gemaakte raambekleding levert. Hun assortiment bestaat uit diverse jaloezieën, (hout en aluminium) rolgordijnen, vitrages, vouwgordijnen en plisse’s en duettes.

Wat “de Woongroothandel” zo uniek maakt is de snelle levering en scherpe prijzen. Daarnaast hebben zij een ontzettend breed kleuren palet zodat er haast altijd een passende kleur bij zit voor elke situatie.

De houten jaloezieën zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in diverse soorten hout. Zo hebben ze prachtige bamboe jaloezieën maar ook diverse rustige kleuren in Abachi hout met een zichtbare nerf.

De plissés en duettes zijn verkrijgbaar in het welbekende “top down bottom up”. Dit geeft u de mogelijkheid om zowel de onder als de bovenkant van uw raam open te laten en het middel bedekt door de plissé of duette.

Het gehele assortiment is te zien op de website van “de Woongroothandel”. Onderaan deze pagina vind u de diverse links naar het assortiment.

Wilt u de stalen graag in het echt zien? Dan bent u van harte welkom om deze bij ons te komen bekijken.

Interesse in één van de producten? Bestellen van de raamdecoratie kan via het contactformulier, per mail of per telefoon. Woont u in de buurt van Groesbeek of Urk dan komen we de maten bij u opnemen. Zo niet dan ontvangt u van ons de meetinstructies*.

Jaloezieën Abachi hout

Duettes: https://www.woongroothandel.nl/dupli-gordijnen

Plissés: https://www.woongroothandel.nl/plissegordijnen

Houten jaloezieën: https://www.woongroothandel.nl/houten-jaloezieen

Aluminium jaloezieën: https://www.woongroothandel.nl/aluminium-jaloezieen

Rolgordijnen: https://www.woongroothandel.nl/rolgordijnen

Duo rolgordijnen: https://www.woongroothandel.nl/duo-rolgordijnen

Vouwgordijnen: https://www.woongroothandel.nl/vouwgordijnen

*Indien u zelf de maten opneemt dient u dit precies volgend de meetinstructies te doen. Als de producten bij levering zo zijn als besteld is maar deze niet passen kunt u ons niet verantwoordelijk houden voor het verkeerd inmeten.