Bestellen en levering

Bestellen en levering:

Nadat we uw bestelling en betaling binnen hebben ontvangt u een orderbevestiging via de mail. We proberen uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden maar op sommige producten zit een iets langere levertijd. We streven ernaar het product binnen 2 weken aan u te leveren. Lukt dit niet, dan nemen we contact met u op! Is er haast bij uw bestelling? Neem dan even contact met ons op om te kijken of we iets voor u kunnen doen.

E-mail naar: info@cr8-interieuradvies.nl

Je bestelling kan geleverd worden door PostNL, DPD of rechtstreeks vanaf de leverancier.

Bestelt u vanuit België of Duitsland? Vink dan aan verzending België/Duitsland. Na uw bestelling betaald te hebben ontvangt u een aparte factuur voor de verzendkosten. De kosten zijn vooraf op te vragen via het contact formulier.

Betalen

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt de bestelling direct betalen per IDeal of per bankoverschrijving of overboeken. Zodra uw betaling binnen is gaan we zo snel mogelijk over tot het verzenden van uw bestelling.

Retouren

Heeft u een product van ons ontvangen maar bent u hier niet tevreden over dan moet u binnen twee weken ná ontvangst contact met ons opnemen (zie contactgegevens). Daarna mag u het pakket naar ons terug sturen via PostNL of Kiala. (Verzendkosten zijn voor eigen rekening). Als het pakket bij ons in goede staat is ontvangen storten wij binnen 1 week het geld naar u terug.