Interieuradvies woonkamer Beuningen

Momenteel ben ik bezig met een Compleet Interieuradvies woonkamer in Beuningen. Ik hoop jullie snel wat foto’s te kunnen laten zien maar ik kan jullie al wel wat tekeningen laten zien er vertellen wat ik zoal geregeld heb en wat een advies inhoud.

Tijdens het oriëntatiegesprek gaf de klant aan hun koloniale, donkere eiken meubels te willen behouden als deze bewerkt konden worden. Wat ik vervolgens doe is werk uit handen nemen van de klant.

Ik heb contact gezocht met bedrijven die meubels opknappen, ik vraag offertes op, zorg voor stucadoors en schilders (die nu druk bezig zijn!) en zorg voor stof stalen van meubels, raam bekleding en verlichting. Eigenlijk kan ik alles tot in detail regelen. Tot aan de plinten en accessoires aan toe bijvoorbeeld.

Daarnaast begin ik met het maken van een moodboard dat de vraag van de klant weerspiegelt. Als dit moodboard ze aanspreekt kan ik van daaruit verder met de kleuren en stoffen bepalen.

Moodboard Interieuradvies Beuningen
Moodboard Interieuradvies Beuningen

Om de klant een idee te geven van praktische en sfeervolle indelingen van de ruimte maak ik plattegronden van verschillende indelingen en perspectief tekeningen.

Interieurontwerp beuningen
Interieurontwerp Beuningen

Het uiteindelijke advies is een compleet boekwerk met alle materialen, kleur nummers, accessoires, prijzen en afmetingen. Kortom: Je hoeft het alleen nog maar te bestellen 😉 Het voorwerk is gedaan!

Mijn volgende opdracht voor woonkamer, keuken en bovenverdieping is alweer aangevraagd dus ik ga heerlijk verder! 😊

No commnent

You might also like