interieurontwerp

Interieuradvies woonkamer Urk

Interieuradvies woonkamer Urk

Mijn eigen ouders hebben een nieuwe, vrijstaande woning gekocht en wilden graag advies met betrekking tot kleuradvies en indeling. Makkelijker dan je eigen dochter vragen kan toch niet! De bestaande meubels gaan mee naar de nieuwe woning dus deze moesten worden geïntegreerd.

Om een goed beeld te krijgen van hoe hun nieuwe woonkamer eruit gaat zien had ik in Sketchup een perspectief tekening gemaakt met daarnaast een getekende indelingsplattegrond. Hieronder vinden jullie foto’s van de tekeningen en het uiteindelijke resultaat.

We hebben gekozen voor een taupe tint voor op de wand die passend is bij de (bestaande) vloer en meubels. De schouw is een tint donkerder gesausd om deze mooi naar voren te laten springen. De vitrage is in een waveplooi genaaid waardoor deze altijd perfect en netjes valt, en het kleed de ruimte mooi in. De bakstenen muur is gestucd en daarna behangen met een print wat de gesausde wanden doorbreekt. 

In de oude situatie was de zithoek groot opgezet. Ik ken mijn ouders en weet hoe zij “leven”. Als ze koffie drinken willen ze de kopjes makkelijk op tafel kunnen zetten en er zijn altijd wel kinderen die willen spelen. Daarom heb ik ervoor gekozen om de zithoek dichter bij elkaar te groeperen rondom de haard waardoor er meer ruimte ontstaan om te spelen of om lekker weg te kruipen in de losstaande fauteuil. 

 

 

 


 
 
 
 
 
Heeft u ook advies nodig over uw indeling, kleur,- of materiaal gebruik? Neem vrijblijvend contact op!
No commnent

You might also like