Interieuradvies Groesbeek

Interieuradvies Groesbeek

In December 2018 zijn wij zelf verhuisd en maanden van te voren was ik al bezig met het interieurontwerp. Enerzijds heerlijk, ik kon ons eigen stekje inrichten! Anderzijds ligt de lat natuurlijk hoog! Ik wil toch graag dat mensen kunnen zien dat hier een interieurontwerpster woont!

Ons eigen huis inrichten heb ik dan ook echt aangepakt als een interieurontwerp en zie hier: Het resultaat

Wat opvallend is in ons eigen huis, of: wat direct opvalt bij binnenkomst is de kleur. In veel huizen mist naar mijn mening kleur! Mensen durven vaak niet en vinden een kleur te gewaagd terwijl kleur zoveel met een ruimte kan doen. Kleiner maken of juist groter, killer of juist warmer.

Op één van de wanden hebben wij gekozen voor een petrol blauwe, matte muurverf van Histor. Waarom? Op de bovenstaande foto zie je twee prachtige schilderijen en deze wilden wij in ons nieuwe huisje een mooie plek geven. Uit deze schilderijen hebben wij een blauwe én grijze kleur gekozen en daar ons verdere interieurontwerp op gebaseerd. Onze hoofdkleuren zijn dus petrol blauw en licht grijs (overige wanden en deuren). Als accentkleuren kozen wij voor zwart (check het stoere dressoir, glazen lampen en de tafelpoten), donkergrijs (kozijnen) en als materiaal hout.

Onze eettafel én salontafels zijn beide van oud, grof eiken dat we donkerder hebben gemaakt met olie. Doordat onze woonkamer één ruimte is met de keuken en de salontafel en eettafel haast naast elkaar staan wilden wij deze graag hetzelfde. Zo creëer je eenheid en rust

Als raambekleding hebben wij gekozen voor Abachi houten jaloezieën. Één van de weinige houten jaloezieën met een zichtbare nerf en dus een natuurlijke uitstraling. De houten jaloezieën zijn van De Woongroothandel waarvan ikzelf dealer ben. Voordat ik dit aan klanten kan adviseren konden we dus eerst zelf de kwaliteit beoordelen. De kozijnen verfden wij in dezelfde kleur als de jaloezieën. Als afwerking en om de ruimte knusser te maken hebben we lichtdoorlatende grijze vitrages in een wave-plooi. Een plooi die weliswaar veel ruimte inneemt, maar je gordijn hangt altijd perfect!

Wij houden van oude, vintage materialen en accessoires en die vind je dan ook overal terug. Hieronder zie je een oude camera, een stapel oude kinderboeken, oude kandelaars.

Oude camera
Jeugdsentiment!

Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Schroom niet en stuur me vrijblijvend een mailtje!

No commnent

You might also like