Juno XL Juno M Karwei

Review lamp Juno XL & Juno M | Karwei

De komende tijd neem ik jullie mee in een project. Een wel heel bijzonder project! Namelijk: ons eigen huis. En geloof me: Het was werkelijk een project! šŸ˜‰

Als eerste ga ik onze lampen bespreken! Bij Karwei hadden we mooie lampen gezien. Namelijk de lamp Juno Karwei. Lamp Juno is er in verschillende maten en varianten. Wij hebben gekozen voor de Juno XL & Juno M Karwei en deze gecombineerd. We wilden namelijk 3 lampen in verschillende hoogtes bij elkaar hangen. Omdat het 3 losse lampen zijn, en niet gekoppeld was het een hele klus. Nergens kon ik namelijk een plafondplaat vinden die zo groot was dat de glazen bollen niet tegen elkaar botsten. En een wirwar van …… latjes over je plafond.. dat is het ook niet!

Uiteindelijk vond manlief witte plafondplaten van 35 cm bij www.creativecables.nl. Eindelijk konden we onze lampen ophangen!

Review lamp Juno XL karwei

We hebben de kapjes los geknipt van de Juno XL & M lampen en deze bovenop de plaat gekoppeld.

Dan is het een kwestie van gaten boren in het plafond en de plaat ophangen.

We wisten nog niet of we de plaat wit wilden laten en deze dus bij het plafond trekken of toch zwart spuiten zodat het Ć©Ć©n geheel zou worden met de lampen. Toen alles hing zijn we toch voor zwart gegaan!
En dan is dit het resultaat! :=)

Juno XL Juno M Karwei
Lamp Juno karwei
Lamp Juno XL & Juno M Karwei
No commnent

You might also like