Woongroothandel houten jaloezieën

Nieuw! Dealer van woongroothandel.nl

Leuk nieuws om 2019 mee te beginnen! Sinds kort ben ik dealer van woongroothandel.nl. Zij zijn leverancier van verschillende soorten raambekleding waaronder houten jaloezieën. En geloof me, die zijn zo mooi!

Ik spreek uit ervaring want ze hangen in ons nieuwe huis 😊 Tijdens onze zoektocht heb ik ik-weet-niet-hoeveel jaloezie stalen in mijn handen gehad en ze waren het allemaal niet. Totdat ik de Abachi jaloezie van De Woongroothandel in handen kreeg. Prachtige kleur en… Een houtnerf! Dat mis ik zo in veel houten jaloezieën!

Hieronder vind je een klein aantal voorbeelden van wat er verkrijgbaar is. Zij leveren rolgordijnen, jaloezieën, plisse en vitrage in alle (veel 😉 ) maten en kleuren! Vragen? Bel of mail gerust!No commnent

You might also like