m leg nordstahl

Nordstahl Dutch Design

Al een tijdje zijn wij dealer van Nordstahl. Een “Dutch Design”-Nederlands merk. Nordstahl ontwerpt en produceert stalen tafel onderstellen, salontafel onderstellen, bank onderstellen, kast,- en dressoir frames en wandlampjes.

De collectie van Nordstahl wordt met liefde ontworpen en is geïnspireerd door de nieuwste woontrends. Alle items uit de Nordstahl collectie is voorzien van een matte staalblauwe poedercoating. Hierdoor is het staal egaal van kleur maar geeft het ook een stoere, industriële look. Ook geeft het staal dankzij de poedercoating niet af op kleding of stof.

Losse poten zijn ideaal om te combineren met een eigen tafelblad. Heb je bijvoorbeeld een oude eiken tafel die te mooi is om weg te doen? Vervang de poot door een stalen onderstel, schuur het houten blad op, beits het hout en je hebt een nieuwe tafel! Ook zijn de stalen onderstellen goed te combineren met natuursteen of beton.

De kastframes van Nordstahl zijn veelal in maat verstelbaar. Zo kun je je eigen TV-meubel of dressoir op maat maken. De wandlampen van Nordstahl vinden we lampen met een knipoog. Stoer en strak, maar door de dubbele plaat is het tegelijkertijd ook een boekenplank.

Bekijk hieronder wat voorbeelden of bezoek hier onze webshop waar de hele collectie te zien is!

X Benchleg Nordstahl

collectie

Square frames Nordstahl

Pyramid frame Nordstahl

Double Globe Shelf Nordstahl

Twist Leg Nordstahl

No commnent

You might also like