Wie, Wat&Hoe?

Wie, Wat&Hoe?
Hoe spreek je Cr8Interiors nu uit? En waar staat het voor? Waarom zijn de letters in het logo van hout? En wie/wat is Cr8Interiors nu eigenlijk?
Op die vragen ga ik je in de komende posts/blogs door middel van foto’s en korte bijschriften antwoord geven 🙂 
Het heeft namelijk allemaal te maken met wie ik, de persoon achter Cr8Interiors, ben, waar mijn interesses liggen en waardoor ik geïnspireerd wordt! 
Allereerst de naam: Cr8Interiors-Interieuradvies. Vaak zeggen mensen: “Jij bent toch van KRACHT-interieuradvies?”
“Ehm nee,” is dan mijn antwoord, “Ik ben van CreateInteriors – Interieuradvies.” Aan het woord interiors zou je al kunnen merken dat het, inderdaad ja, in het engels moet worden uitgesproken. Create Interiors dus.
En dat is ook wat ik doe. Interieurs creëren. Sfeer creëren. Ruimtes creëren. Ik creëer een interieur door middel van kleuren, materialen en vormen wat past bij u persoonlijk. Een interieur dat aansluit bij wie u bent en waar u zich prettig bij voelt.
bos-groesbeek-natuur

 

 

Natuur. Dat is wat duidelijk in deze foto’s naar voren komt. Dat is ook één van mijn interesses en inspiratiebron.
De natuur heeft zoveel prachtige materialen in zich die verwerkt kunnen worden in een interieur. Hout, katoen, linnen, bamboe, kurk. Stuk voor stuk prachtige materialen die een interieur levend maken en warmte geven. 
Vandaar ook dat de letters in het logo van hout zijn.
Daarnaast heeft de natuur ontzettend veel kleur. Elk seizoen heeft eigen kleuren. Van diep “bloedrode” besjes in het najaar tot zacht roze leliën in het voorjaar. En dat inspireert mij. Kleur heeft ontzettend veel effect op een ruimte, maar ook met op je gemoed, je stemming.
Zo werkt zacht groen erg kalmerend, en rood juist opwekkend. Zo maakt zwart een ruimte klein en intiem terwijl wit een ruimte juist groot én koel kan maken.
In Nederland zijn we over het algemeen wat behoudend qua kleur. Dat zit in onze geaardheid: “Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.”
Terwijl kleur zo’n toegevoegde waarde kan hebben.
Maar neem bijvoorbeeld Marokko. Daar weten ze wel van kleuren af! Van prachtige, helder blauwe tinten tot diep, warm rode kleuren.
U ziet op onderstaande foto’s wat dat met een ruimte kan doen! Be inspired 🙂
Afbeeldingsresultaat voor kleuren marokko interieurAfbeeldingsresultaat voor kleuren marokko interieur
No commnent

You might also like