Walls by patel

Behang ouderwets? Met Walls by Patel niet!

Walls by Patel

Behang ouderwets? Met de nieuwe collectie van Walls by Patel niet! De laatste jaren zag je steeds meer gestucte en geverfde muren maar het behang heeft een coming back! Alleen iets uitbundiger dan “vroeger”. De nieuwe collectie van Walls by Patel laat dat duidelijk zien. Zij gaan voor een volledig nieuwe interpretatie van behang: een uitbundige overvloed van afbeeldingen. Dit biedt een innovatieve, totaal ander benadering voor het ontwerp van kamers en interieurs. De wand krijgt een hoofdrol binnen de ruimte en het interieur. Elke wandafbeelding bevat een emotioneel leidmotief en geeft de omgeving vorm. In prive-interieurs kunnen de prints laten zien waar de bewoner voor staat. Hij of zij kiest immers een behang die hij/zij mooi vindt en wat bij diegene past! In bijvoorbeeld horeca, winkels, hotels of wachtruimtes kun je met de nieuwe prints van Walls by Patel verschillende sferen en zones creëren waardoor je van de ene sfeer in de andere terecht komt.

De collectie Walls by Patel zijn digitaal geprint en er worden beton-, klinker- of een bepaald platina effect in verwerkt. Daardoor ontstaat een bijna driedimensionale indruk. Het lijkt alsof het ontwerp direct op de muur is geschilderd.

De ontwerpers achter Walls by Patel, Kathrin en Mark Patel gebruiken de wanden als een presentatieoppervlak voor een levenshouding. Hun design breekt altijd met conventies en een conventionele zienswijze.De psychologie achter de prints creëren op vakkundige wijze een bepaalde inrichtingsstijl en maken dan ook een bewuste breuk met de verwachtingen. Door het spelen met kleuren, vormen en textuur wordt je uitgenodigd tot omdenken voor wat betreft een nieuwe vormgeving van een wand en dus ook je interieur.

Geniet van de prachtige prints en behang van Walls by Patel!

 

Walls by patel

 

walls-by-patel-0022.jpg

 

walls-by-patel-0019.jpg

 

walls-by-patel-007.jpg

*Foto’s zijn afkomstig van Wonenonline.nl

No commnent

You might also like