Kleurentrend-New-African-04

Amazona: Ecologische krijtverf

Zoals sommigen zullen weten ben ik enorm fan van ecologisch, biologisch en natuurlijk. Dus wordt ik altijd heel blij als ik hoor over ontwikkelingen daarin op het gebied van interieur. Amazona is ook zo’n prachtig merk. Zij maken 100% ecologische krijtverf in prachtige kleuren met alleen natuurlijke pigmenten! Niet alleen goed voor het milieu, maar ook maakt het een enorm verschil in kleuren en sfeer in uw interieur. De uitstraling van een kleur wordt namelijk bepaald door de manier van pigmenteren. Het maakt een groot verschil of verf gemaakt wordt van natuurlijke verfpigmenten of synthetische en het effect is duidelijk te zien als het op muren wordt gebruikt.

Ook licht heeft natuurlijk invloed op een kleur. Amazona krijtverf is gemaakt op een matte, minerale basis die het licht absorbeert waardoor het een rustige sfeer geeft.

Een kleurentrend binnen Amazona is New African en sluit qua filosofie en kleuren naadloos aan bij de kleur van het jaar van flexa: Heartwood. Interieurtrend New African beantwoord aan de behoefte aan eenvoud, rust en natuur in ons drukke bestaan. Het kleurenpallet van New African bestaan uit warme kleuren en zachte ton-sur-ton combinaties (kleur-op-kleur) met een stoere twist. Met kleuren als Mocca, Chocolat Chaud, Skin en Marrakesh van Amazona pas je deze interieur en kleur trend gemakkelijk toe in je eigen interieur.

Hieronder vind je een aantal sfeerbeelden van Amazona in de trend New African.

Kleurentrend-New-African-02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleurentrend-New-African-04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleurentrend-New-African-03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder ziet u de trendkleur Heartwood van Flexa. Zoals u ziet matcht deze ontzettend goed met de kleurtrend New African.

heartwood

No commnent

You might also like