Interieuradvies woonkamer en kantoor

Afgelopen weken ben ik bezig geweest met een interieuradvies voor een woonkamer en kantoor. Het huis van de bewoners is pas geleden volledig geverfd en ingericht. Maar ze misten sfeer en warmte en wilden graag interieuradvies voor hun woonkamer en kantoor-aan-huis. Hieronder vindt u een kleine indruk van deze opdracht.

PVE

  • Algemeen: meer sfeer en warmte in de woonkamer/keuken
  • Advies styling (foto) wand
  • Advies styling wand waar de open haard zich bevind
  • Advies stoffering (raambekleding met behoud van lichtinval en eventueel vloerkleed)
  • Kleur,- en stijladvies kantoor

 

Sfeerbord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratie en vertaling naar reële woonkamer

 

 

De keuken was kil. Er stond een groot wit aanrecht en door een enorme raampartij zonder vitrages was hier weinig warmte. Daar heb ik lichtdoorlatende inbetweens geadviseerd in een lichte, natuurlijke tint. Het aanrecht is nieuw dus daar gaat men geen grote aanpassingen doen. Ons advies daar was om houten keukenaccessoires te gebruiken zoals oude broodplanken, peper en zoutstel etc. en de bloempotten die nu op het aanrecht staan te vervangen door houten potten.

No commnent

You might also like