online advies

Online interieuradvies

Het is alweer 2018! Wat gaat de tijd ontzettend snel! Vorig jaar heb ik een aantal keer online interieuradvies gegeven en daar wil ik jullie 1 van laten zien.

De vraag was algemene styling van een huiskamer. De bewoners vinden het lastig om 1 geheel van de ruimte te maken. Ze misten sfeer en vinden het lastig om een een goed bijpassend kleed en verlichting te vinden. Daarnaast houden ze van kleur en willen ze graag persoonlijke kiekjes, foto’s en (kinder)tekeningen plaats geven in de ruimte maar ook planten. Hieronder zie je een foto van de kamer, genomen door de bewoners.

Online interieuradvies

Na de ruimte geanalyseerd te hebben geef ik styling advies door middel van een uitgebreide omschrijving met aanvullende foto’s en advies. Wat ik hier, net als de bewoners miste was sfeer en warmte. Geen vloerkleed, een kleine lamp die niet tot zijn recht komt in deze flinke ruimte, een lege vensterbank, kale wand en erg hoge boekenplanken. Hieronder vind je dezelfde foto maar nu met geadviseerde lampen, vloerkleden en oplossingen voor de persoonlijke foto’s.

Online advies by johanna-de-borst on Polyvore featuring interior, interiors, interior design, thuis, home decor and interior decorating

Om alle “losse” meubelstukken te verbinden heb ik ze geadviseerd een vrolijk kleed te nemen waarin de kleuren die ze gebruikt hebben in hun interieur in terug komen. Het merk Sukhi maakt kleden naar jouw kleurwensen. Ik heb ze geadviseerd om een rond kleed te nemen. Alles in de kamer is rechthoekig, de ruimte zelf, de salontafel, de bank etc. juist door dit te doorbreken kun je eenheid creëren.

Ze wilden graag ruimte voor persoonlijke foto’s en tekeningen. Dat wisselt vaak en een makkelijke oplossing hiervoor is kurk! Mijn advies wat om 2 “schilderijen” van kurk te maken en deze aan de rechterwand te hangen. Zo heb je niet alleen ruimte om foto’s en tekeningen op niet te hangen (prikken) maar door de kleur en structuur van kurk brengt het ook warmte en sfeer.

De linker lamp is de lamp Gaby van Coco maison. Transparant, maar wel vullen én met kleur. De rechterlamp is van Mega Bulb.

In de rechterhoek naast de bank is ruimte voor een mooie, grote plant. Je vult de ruimte niet alleen op maar het geeft ook kleur. Voor de salontafel heb ik wat styling ideen gegeven als vaasjes met bloemen, kaarsen etc. De gordijnen moeten worden ingekort of opgeknoopt en om minder “inkijk” en verbondenheid te krijgen adviseerde ik luxaflex of plissés voor de raam.

Een online interieuradvies is een basisadvies. Hierbij krijgt u geen uitgebreide maat,- en kleurtekeningen maar een basis advies en antwoord. Mist u sfeer, styling of indelingsopties in uw huis? Wie weet kunnen we iets voor u betekenen! Naast online interieuradvies kunnen we natuurlijk ook bij u thuis komen voor een interieuradvies op maat!

 

No commnent

You might also like