Samenwerking met… Alumiz Bijoux and More

In het centrum van Groesbeek zit een leuk, schattig klein pandje met daarin gevestigd Alumiz Bijoux and More! Wat je ook zoekt, zeker weten dat je er iets vind! Kleding, Tassen, sjawls, schoenen en een scala aan sieraden! Maar… Dit schattige, kleine pandje wordt té klein! Alumiz barst zowat uit zijn voegen dus gaan ze verhuizen! Ze blijven in het centrum van Groesbeek maar gaan in een groot pand met een heel nieuw concept! Naast dat ze hun eigen assortiment blijven aanbieden krijgen ook andere ondernemers kans om hun producten te laten zien. Je kan er ruimte huren waar je jouw producten mag verkopen. Meer info: Klik op deze link.

Ook ik krijg een plekje in de nieuwe winkel van Alumiz. Een aantal weken geleden vroeg hij me om eerst samen te brainstormen over de inrichting dus na het maken van een plattegrond kon hij aan de slag. Naast dat het een enorme uitgebreide winkel wordt waar je van alles kunt kopen (van schoenen tot lampen en van kleding tot cupcakes) wordt het ook een sociale ontmoetingsplaats waar je gezellig een bakje koffie kunt doen met bonen van Coffyn en een cake van Confetti Cake&Candy. Daarnaast komt er een ruimte waarin je allerlei soorten workshops kunt doen. Sieraden maken, maar ook producten kunt laten laseren. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat! Half maart gaat de winkel open, kom jij dan ook gezellig langs??

No commnent

You might also like