Binnenkijken bij

Binnenkijken bij….

De eerste binnenkijker is een feit! Ik mocht een fotoreportage maken van de prachtige, unieke en creatieve interieur van Annegina en Jelle. Annegina&Jelle zijn de eigenaars van een hoekhuis in Tollebeek. Ze wonen er nu ruim een jaar en hebben ontzettend veel creativiteit en werk in hun huis gestopt. Jelle is erg creatief en kundig en maakt veel zelf en Annegina heeft de styling goed voor elkaar! šŸ™‚ Geniet van de foto’s!

 

Binnenkijken bij

 

De bank is gekocht bij de woonboulevard in Wolvega en is van imitatieleer. De kussens op de bank zijn handgemaakt door mijzelf en zijn van dezelfde stof als de bank. Ook de salontafel is handgemaakt. Deze is gemaakt door Kapitein Las&Constructiebedrijf Urk. Het blad zijn losse planken die worden gedragen door smeedijzeren poten.

Op de muur zijn eikenhouten vloerplanken geplaatst. Dit geeft de kamer een warme sfeer en maakt het uniek!

 

 

 

Gordijn ikea

 

Voor de raam hangen paneelgordijnen van ikea en verschillende kleuren. De kleuren passen perfect bij de bank en andere accessoires!

 

 

 

 

 

 

Dit schattige “wagentje” en de mooie vitrinekast zijn ook van Ikea. Deze roestbruine kleur past ontzettend goed bij de bruin,- grijs,- en groentinten van de bank!

 

 

 

 

 

 

Deze prachtige lamp is handgemaakt door een oom van Annegina. Het hout komt van bomen van het landgoed “Oudegein” in Nieuwegein en de lampenbollen zijn van Snoerboer. De lamp is dus handgemaakt, uniek en is nergens anders verkrijgbaar. Dat vind ik persoonlijk het mooie in een interieur. Het verhaal achter meubels en accessoires! Binnenkort zijn in onze webshop ook lampen verkrijgbaar die worden gemaakt door deze oom. Je hebt dus altijd een unieke en bijzonder lamp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit wiel komt uit een oude boerderij en staat in de woonkamer tegen de muur. Daarboven zie je nog net wat boekenplanken. Deze heeft Jelle zelf gemaakt evenals de vensterbanken.

 

 

 

 

 

Een echte blikvanger in de kamer is deze oude kachel. Wat een plaatje! Dit is nog een “werk-in-uitvoering”. Jelle is nog bezig met een grondplaat voor onder de kachel. De kachel hebben ze gekocht bij familie van der Poel uit Giessenburg, antiekhandelaars.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De keukentafel is gekocht bij Home5 in Wolvega en boven de tafel zie je superleuke, oude huishoudartikelen.

 

 

 

 

Het aanrecht was al aanwezig in het huis en wat is het een prachtige kleur! Warm, maar wel neutraal zodat er veel kleuren en materialen bij passen. De houten kast links op de foto is de ombouw van de koelkast. Deze heeft Jelle zelf gemaakt. Update: Nadat de foto’s gemaakt waren zijn er leren handgreepjes op de ombouw en kastjes geplaatst. Deze zijn gemaakt door een collega van Annegina. Als Annegina ergens trots op is, is het op deze kast! šŸ™‚

 

 

 

 

Hieronder zie je wat foto’s uit de slaapkamer van Annegina en Jelle. Het bed is door Jelle zelf gemaakt. Onder het bed staan oude fruitkistjes voor opbergruimte. Aan de wand hangt een perzichs tapijt in prachtige kleuren die weer terugkomen in de kleuren van de kast. Het kleed is gekocht bij Wakker Woninginrichting op Urk.

 

No commnent

You might also like