CONTACTGEGEVENS

Heeft u een vraag of verzoek? Neem contact op via het contactformulier of via:

info@cr8-interieuradvies.nl
T: 0657809156

Johanna Post
Binnenveld 4b
6562 ZX Groesbeek


WIE BEN IK

Wellicht vielen de houten letters in het logo u op of vroeg u zich af waar de ‘8’ voor stond. Hoe u het uit moet spreken en of het een betekenis heeft. Het is in het Engels, dus spreekt u het uit als ”Create Interiors”. En dat is wat ik doe. Interieurs creëren. Samen met de klant, met u om tafel gaan en uw wensen bespreken. Me inleven in u en zo een interieur creëren dat bij u past en waar u zich in thuis voelt. Persoonlijk interieuradvies dus.

Ook het hout is niet zomaar gebruikt in het logo. Het staat voor natuur. De natuur is creatief, ontwikkelt zich, zit vol met kleur, is eerlijk en puur. En daar sta ik voor.

Persoonlijk ben ik ook gek op natuurlijke materialen. Het robuuste van hout, het zachte van wol en het glanzen van zijde. Maar ook niet-natuurlijke materialen zijn prachtig en ontzettend veelzijdig. Ook de lettertypes in het logo zijn symbolisch. Enerzijds strak, binnen de lijntjes, maar soms ook niet, spring ik er net even buiten, of helemaal overheen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het belangrijkste voor mij is dat u zich thuis voelt in uw eigen huis. Het is dus aan mij om u interieuradvies te geven of een interieur te ontwerpen waarbij u zich thuis voelt, wat u weerspiegelt. Persoonlijk contact is daarom ook erg belangrijk. Zo kan ik u het best leren kennen en uw wensen meenemen in het interieurontwerp en interieuradvies.

Een eerste oriëntatiegesprek is altijd gratis. Wel wordt er vanaf 40 kilometer vanaf Groesbeek €0,30 aan kilometervergoeding gerekend. Uiteraard kunnen gesprekken ook online plaatsvinden.

U kunt bij mij terecht voor een inrichtingsplan van een huiskamer maar ook voor de styling en stoffering van een babykamer. In overleg kan ik er zelfs met u op uitgaan naar woonwinkels om producten in de realiteit te zien. Dat is ook het voordeel van een onafhankelijke interieurstylist/interieuradviseur. Ik ben niet gebonden aan een winkel, dus ben ook niet verplicht die winkel klanten te leveren. Zo kan ik voor u het best geprijsde en kwalitatieve beste product zoeken. Wel kan ik diverse merken inkopen wat voor u voordelig kan zijn.

Zoals u wellicht bij het aanbod van interieuradvies hebt gezien, hanteer ik vaste prijzen. Een uurtarief rekenen is geen optie voor mij. Ik loop buiten of ben aan het werk en “ping” daar flitst een idee door mijn gedachten! Hoe ga ik die seconde declareren? Geen optie dus 🙂

Johanna interieur - 22